Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Energiesoorten.be ALLES OVER ENERGIE & VERWARMING
Energiesoorten.be

daalderop

Wanneer de naam Daalderop wordt genoemd dan denken veel mensen aan boilers van een erg goede kwaliteit. Dit is niet iets wat enkele de laatste tijd het geval is. Daalderop is namelijk al jaren lang een synoniem voor betrouwbare warmwater apparaten. Het bedrijf is in 1880 opgericht in het Nederlandse Tiel. Alle producten die Daalderop heeft ontwikkeld worden in het eigen laboratorium ontwikkeld en uitgebreid getest op duurzaamheid en uiteraard betrouwbaarheid.

In de jaren dertig van de vorige eeuw werd al de basis gelegd voor de innovatieve warmwater- en verwarmingsapparaten van nu. Inmiddels is Daalderop zelfs tot de innovatief marktleider, op het gebied van warmwater apparaten, uitgegroeid. Naar het bedrijf is ook een toonaangevende leverancier binnen de verwarmingsindustrie zowel in binnen- als het buitenland.

Het assortiment van de Daalderop producten is in vijf groepen onder te verdelen. Centrale verwarmingsketels en gasboilers die ervoor zorgen dat zowel de woning als het water kan worden verwarmd. Warmtepompen die ervoor zorgen dat energie, die uit de lucht wordt gehaald, door middel van water (in de vorm van condens) kan worden omgezet in warmte en zelfs in warmwater. Keukenboilers, een kleinere elektrische boiler, die voor kokend water zorgt in de keuken. Elektrische boilers met verschillende voorraadvaten (variërende inhoud) die dient als warmwater voorziening in de gehele woning. Zonneboilers die uit een zonnecollector en een voorraadvat bestaat en die zorgt voor warm tapwater.

Het bedrijf Daalderop wil door middel van een constante innovatie ervoor zorgen dat comfort en duurzaamheid hand in hand kunnen blijven gaan.